Posted in: News
0 Comments

Konsulentens CV - en miniguide

Et konsulent-CV adskiller sig væsentligt fra det konventionelle, ansættelsesorienterede CV. Konsulent-CV'et er projektorienteret, skrevet i 3. person og har en detaljeret og niveauinddelt kompetenceliste. Som ny konsulent er dette måske ikke common knowledge. Derfor har vi lavet en miniguide, der kan hjælpe dig på vej, når du skal skrive dit første konsulent-CV – eller opdatere dit nuværende.

Hvorfor din profiltekst er vigtig
Profilteksten er det første kunden læser om dig, og nogle gange bliver din skæbne afgjort allerede her. En god profiltekst afspejler et match mellem opgavens krav og konsulentens kompetencer. Vi oplever i stigende grad, at kunderne vil have ’det perfekte match’, og det er derfor ikke længere nok at skrive en generel profiltekst. Hvis dine kompetencer svarer til kundens specifikke krav, så skal det fremgå allerede på første side af CV’et.

Det projektorienterede CV
Det samme gælder for karrierebeskrivelsen. Notér de større opgaver, du har løst, og projekter du har været på i CV’et – og ikke selve ansættelserne. Med denne struktur kan kunden nemt se, om du kan løfte deres opgave. Hvis du dokumenterer, at du tidligere har varetaget en opgave af samme karakter, med de samme værktøjer og teknologier, så er din chance for at blive valgt til væsentligt større.

Agenten er afsender
Kunden køber konsulenten af 7N, og de sikrer sig herved høj kvalitet og minimal risiko. 7N repræsenterer dig, og vi er afsender, når dit CV fremsendes til kunden. Derfor skal CV’et skrives i 3. person og fremstå professionelt, så det afspejler den kvalitet, du - og 7N - står for.

Det opdaterede CV er adgangsbillet
Det er ikke en nyhed, at man skal opdatere sit CV med teknologier, certificeringer og interesseområder. Men vi ved af erfaring, at mange glemmer det i en travl hverdag – og måske heller ikke altid kan se pointen i det.
Det er helt afgørende for vores rekrutteringsteam - og dermed også for dig - at kunne søge på teknologier, metoder og certificeringer, når de skal matche konsulenter med kundens forespørgsel.
Så derfor; brug 10 minutter ind imellem på at holde CV’et opdateret, så er det klar, når du skal sælges ind til den næste opgave.

0 Comments

Leave A Reply

Got a question for 7N? We're here to help.

Thanks for filling out our form.
We try to respond as soon as possible