Det gode møde

Som konsulent hos 7N får du adgang til nogle af landets dygtigste agenter, der hjælper dig med at få succes som freelancekonsulent.

#

Vi glæder os til at møde dig!

Tak, fordi du tager dig tid til at sætte dig ind i informationen på dette site. Formålet med sitet er at give dig et indblik i 7N og dine muligheder som konsulent hos os. Med sitet håber vi at klæde dig godt på til en fremtid hos os. Til samtalen vil vi have fokus på at lære hinanden rigtig godt at kende, så vi herigennem får lagt grundstenen til en positiv og langvarig relation.

Under samtalen har du mulighed for at få besvaret alle dine spørgsmål om et samarbejde med os.

Vi har samlet en guide til dig, så du kan lære 7N bedre at kende.

 

Lær mere om 7Ns rekrutteringsproces

PLAY VIDEO
Fællesskabet
Som konsulent hos 7N bliver du en del af et stærkt fællesskab med de dygtigste freelance it-konsulenter i Danmark. Samtidig vil du opleve 7N som en kompetent og erfaren sparringspartner både i din dagligdag, hos kunden, til de møder, vi løbende holder med dig og til vores mange faglige og sociale events.
Forretningsmodel og værdier
Vi er midt i en global digital revolution, hvor digitalisering står øverst på agendaen hos mange virksomheder. Vi har derfor de seneste 20 år set en voldsom udvikling i det danske konsulentmarked. Konkurrencen er blevet benhård, og freelancemarkedet boomer. I dag anvender vores kunder eksterne konsulenter som et strategisk instrument for at skabe momentum og bringe ny forretningsunderstøttende teknologi ind i organisationen. Konsulenter er ikke længere et nødvendigt onde, men bidrager til fremdriften i organisationen. Vi er mange, der ønsker en større frihed i vores arbejdsliv, og derfor vælger flere og flere at få foden under eget bord i en rolle som freelancekonsulent.

Livet som konsulent hos 7N

Vi vil her beskrive den typiske livscyklus, du som konsulent går igennem i forbindelse med en konsulentopgave hos 7N. Selvfølgelig vil der være undtagelser, men det afspejler blot den fleksibilitet, som vi forsøger at give konsulenter og kunder i samarbejdet med 7N.

Forsikring,
pension m.m.

Hos 7N har vi forskellige ordninger og forsikringer, der sikrer dig og din familie, når du vælger en karrierevej som freelancekonsulent. Vi har indgået aftaler med kendte udbydere.

Det inkluderer blandt andet en smart betalingsløsning, så du undgår lange betalingsfrister, en fordelagtig pensionsordning, hvor du har mulighed for at tegne en sundhedsforsikring til dig og din familie, og en ansvarsforsikring over for vores kunder.

Om os
Gennem årtier har 7N været en del af flere bølger af digitalisering. I dag arbejder vores konsulenter på tværs af brancher og geografiske grænser for at levere de projekter, der definerer den nye digitale virkelighed. Vi tilbyder en højt specialiseret portefølje af it-services og løsninger leveret af de bedste 3% af it-professionelle. Vores ekspertise strækker sig over mange brancher og vi leverer digital transformation i alle faser af it-projektets livscyklus. Ved at engagere dig tidligt med 7N får du gavn af vores erfaring og ekspertise, når et projekts omfang og strategiske behov skal defineres, og du får fleksibilitet til at imødekomme skiftende krav, samtidig med at du bevarer kontrollen og ejerskabet over udviklingen.

Vi glæder os til at møde dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for at tale med os inden din samtale.