Login to my7N

OffDig

Vi er medarrangører på OffDig 2024! Find os på stand 14.

#

Det er svært at bygge fremtiden alene

Succesfulde IT -projekter bliver ikke skabt af individer alene. Vi forstår, at udfordringerne kan være mange, uoverskuelige og komplekse. Med 7N som leverandør kan I fokusere på driften af forretningen og lade os tage ansvaret for projektet - både hvad angår individuelle og team-kompetencer eller komplette løsninger.

Vi er parate til at samarbejde med jer - også forud for den endelige beslutning om at inddrage ekstern ekspertise i jeres organisation.

227 dage til NIS2 – hvad skal vi have styr på?
Den 17. oktober 2024 bliver en skelsættende dag. Senest her skal organisationer have styr på efterlevelsen af NIS2-direktivet.

NIS2-direktivet er et væsentligt skridt mod et mere sikkert og beskyttet digitalt samfund. Det sikrer, at virksomheder og organisationer tager ansvar for de tjenester, de stiller til rådighed for samfundet, og beskytter mod cyberangreb i et større omfang end tidligere set. Kravene er mange og praktikken er fortsat uklar. Kom forbi stand 14 til en snak om, hvordan I bedst kommer i mål med jeres cyber- og informationssikkerhed, så I er klar til NIS2.

Nysgerrig på mere?

Læs mere om vores ekspertise i den offentlige sektor

Udvalgte kunder