Login to my7N

OffDig

Find os på stand 10

#

Det er svært at bygge fremtiden alene

Succesfulde IT -projekter bliver ikke skabt af individer alene. Hos 7N fokuserer vi på at hjælpe virksomheder med at opbygge IT -projektteams, der leverer helt i top og som fører dig sikkert igennem digitaliseringsrejsen.

Vi tror på, at relativt små teams af erfarne IT -specialister med de rette kompetencer til en specifik opgave, opnår de resultater, der skal til for at skabe et unikt og bæredygtigt produkt

588 dage til NIS2 – hvad skal vi have styr på?
Den 17. oktober 2024 bliver en skelsættende dag. Senest her skal organisationer have styr på efterlevelsen af NIS2-direktivet.

NIS2-direktivet er et væsentligt skridt mod et mere sikkert og beskyttet digitalt samfund. Det sikrer, at virksomheder og organisationer tager ansvar for de tjenester, de stiller til rådighed for samfundet, og beskytter mod cyberangreb i et større omfang end tidligere set. Men kravene er mange og praktikken er fortsat uklar.

7N og Poul Schmith/Kammeradvokaten præsenterer de vigtigste opmærksomhedspunkter nu og her for dig, som (måske) er omfattet af NIS2. Vi sætter luppen hen over de centrale bestemmelser i direktivet, beskriver hvilke aktiviteter organisationen skal igennem og giver praktiske eksempler på hvordan udvalgte aktiviteter kan udføres.

Kom og lyt med d. 8/3 kl.13.30 - 14.00: Lokale 1

Nysgerrig på mere?

Læs mere om vores ekspertise i den offentlige sektor

Udvalgte kunder