Login to my7N

Digitalisering af den offentlige sektor

7N tager ansvaret for jeres projekt, så I kan dedikere jeres arbejdstid til kerneforretningen.

#

Danmark er blandt de mest digitaliserede samfund i verden. Det er en position skabt gennem bl.a. ledelsesambitioner og -fokus, høj innovationskraft og kompetente partnerskaber. 

I 7N er vi stolte af vores bidrag til den offentlige digitalisering gennem flere årtier, og vi er engageret i at udnytte teknologien til fortsat understøttelse og udvikling af den danske velfærdsmodel. Vi arbejder på tværs af den offentlige sektor og bidrager f.eks. til effektiv administration, øget selvbetjening i uddannelsessektoren, beskyttelse af vores nationale interesser og sikring af velfærdsstatens finansiering. 

Vi har blik for både teknologiens muligheder og faldgruber. Mens teknologien på den ene side er med til at afbøde konsekvenserne af en stigende ældrebyrde og manglende arbejdskraft, skaber teknologien også afledte udfordringer i form af bl.a. afhængighed af forældede og komplekse systemlandskaber samt sårbarhed i forhold til områder som cyberangreb.

Gennem tiden har vi opnået en bred palette af ekspertise inden for den offentlige sektor. Nedenfor kan du se eksempler på områder, hvor vi kan bistå din organisation.

Gå i dybden

 • Individuel eller teambaseret konsulentbistand

  For at få succes er organisationer nødt til at være agile og fleksible. Vi har ekspertisen til at sætte det hold, der leverer kompromisløst - uanset hvor du er på din digitale rejse.

  7N forbinder jeres organisation med it-konsulenter i topklasse, som rangerer blandt de 3% bedste inden for deres fag. Vi forstår den afgørende rolle, som exceptionelle talenter spiller for at skabe forretningssucces, og vores service er derfor designet til at matche organisationer med de mest kvalificerede og erfarne it-konsulenter, både lokalt og internationalt.

  Vil du høre mere om, hvordan 7N kan bringe dine mål et skridt nærmere på virkeligheden? Så kontakt os nu!

 • Øget projekteffektivitet

  I den offentlige sektor er det afgørende med en skærpet projekteffektivitet, så I kan sikre optimal ressourceanvendelse i stræben efter at opbygge et solidt fundament af høj kvalitet, der kan levere den bedst mulige service til borgerne. 

  Vi er klar over, at dette kan være en omstændig proces. Derfor står vi til rådighed fra projektets start til slut. 

  Softwareudvikling

  Kvaliteten af jeres software er altafgørende for forretningens effektivitet, fordi hyppige rettelser kan undgås samtidigt med, at sikkerheden holdes højt.

  7N dækker hele softwareudviklingens livscyklus fra den indledende konceptualiserings- og designfase til den faktiske kodning, grundig testning, fejlfinding og endelig implementering i jeres infrastruktur.

  Vedligeholdelse

  7N tilbyder support og vedligehold af jeres løsninger baseret på standardmetoder ITSM og ITIL. Det er en fuld løsning, der gør det muligt for jer fuldt at overlade den daglige support og vedligeholdelse af deres softwareløsninger til vores dedikerede teams af eksperter.

  Vil du høre mere om, hvordan 7N kan bringe dine mål et skridt nærmere på virkeligheden? Så kontakt os nu!

 • Udskiftning af legacy-systemer

  Det er dyrt og risikabelt at være afhængig af forældede og komplekse systemlandskaber, som står sårbart overfor cyberangreb, og som kun få kan betjene.

  7N har en gennemprøvet metode til end-to-end udskiftning af gamle legacy-systemer

  Denne består af at opbygge den business case, der skal følges under udskiftningsprojektet, drive forandringen ved at implementere den nye løsning og integrere den med det eksisterende systemlandskab og til sidst forankre den nye løsning i organisationen, herunder at følge op på den oprindelige business case.

  Vil du høre mere om, hvordan 7N kan bringe dine mål et skridt nærmere på virkeligheden? Så kontakt os nu!

 • Enterprisearkitektur

  For at realisere jeres virksomhedsambitioner og forblive i takt med de digitale udviklingsmuligheder samt sikre, at de it-løsninger, I udvikler eller vælger at implementere, har en vedvarende effekt, er det nødvendigt at prioritere enterprisearkitektur.

  7Ns afprøvede metode tegner vejen fra nuværende situation til ønsket fremtidigt scenario. Vi indleder processen ved at fordybe os i din virksomheds aktuelle tilstand, kortlægge din organisations struktur, processer, systemer og teknologier, og herefter definere den ønskede tilstand. For at overvinde afstanden mellem jeres nuværende status og den ønskede, skræddersyer vores eksperter et roadmap, der sikrer jer en mulig vej til løsning.

  Vores service, forankret i markedsstandardmetodologi, leverer konkrete resultater inden for forretnings-, teknisk-, informations-, applikations- samt infrastrukturarkitektur. Derudover tilføjes en ekstra dimension af objektivitet gennem vores tætte samarbejde med tredjepartsrelationer, hvilket samlet set sørger for, at I opnår maksimeret forretningsværdi.

  Vil du høre mere om, hvordan 7N kan bringe dine mål et skridt nærmere på virkeligheden? Så kontakt os nu!

 • Analyse af softwarekode

  En stor andel af systemlandskaberne i den offentlige sektor kan kategoriseres som kritisk infrastruktur. Det er derfor essentielt, at softwarekvaliteten bliver overvåget og analyseret for at sikre sig imod udefrakommende cyberangreb, optimere brugeroplevelsen og reducere omkostningerne. 

  Vores metode udnytter markedets førende standardværktøjssæt og faktabaserede metrikker, der giver en objektiv diagnosticering af softwaresundhed, sikkerhedsproblemer, omkostninger, forretningspåvirkning, teknisk gæld og cloud-parathed. 

  Vil du høre mere om, hvordan 7N kan bringe dine mål et skridt nærmere på virkeligheden? Så kontakt os nu!

 • Informations- og cybersikkerhed

  Som et af verdens mest digitaliserede lande er det afgørende, at vi tager informationssikkerhed langt mere seriøst, end vi gør i dag. 

  Informationssikerhed er nu et område, hvor man løbende må forstå og overvåge de systemer, man driver. Mange mangler blot en køreplan for at efterleve kravene og rammerne.

  NIS2-direktivet

  Baseret på retningslinierne i NIS2-direktivet fra EU, vil 7N udføre en omfattende analyse for at identificere huller i jeres overholdelse af NIS2-direktivet. Denne analyse vil give indsigt i områder, hvor der er behov for forbedringer, give en anbefaling i forhold til prioriteringer og dermed kunne tjene som grundlag for at forbedre jeres cybersikkerhedsforanstaltninger

  Er jeres organisation omfattet? 7N kan hjælpe jer, uanset hvor langt I er i processen. Læs mere her eller kontakt os!

At samarbejde med os
Det er vigtigt for os, at vores konsulenter lever op til vores høje krav, såvel fagligt som personligt, så vores kunder altid kan regne med resultater af højeste kvalitet.

Vores forretningsmodel er baseret på freelancekonsulenter. Vi har en klar samarbejdsproces med vores kunder til understøttelse af et smidigt forløb, fra kunden påtænker at købe en konsulentydelse, til der er lavet en aftale med de rette konsulenter om levering af ydelsen ift. den specifikke opgave.

På globalt plan har vi en konsulentdatabase bestående af +7000 kvalitetssikrede konsulenter, hvorfra vi sourcer til konkrete projekter. Dette betyder, at vi kan levere hurtig bemanding og skalering, der matcher kundens behov.

Vi tager ansvar

Vores brede ekspertise gør os til en pålidelig partner, uanset hvilken udfordring du står over for.

Om behovet er standardløsninger, viderudvikling af eksisterende systemer eller skræddersyede løsninger, så tager vi leveranceansvaret.

Det er svært at bygge fremtiden alene

... så hvordan sikrer vi sammen, at det gøres på den bedste måde?

Vi forstår, at udfordringerne kan være mange, uoverskuelige og komplekse. Med 7N som leverandør kan I fokusere på driften af forretningen og lade os tage ansvaret for projektet - både hvad angår individuelle og team-kompetencer eller komplette løsninger.

Vi står klar til at samarbejde med jer - også forud for den endelige beslutning om at inddrage ekstern ekspertise i jeres organisation.

Kontakt Per
Per Baad
Executive Consultancy Manager

M: +45 2161 4367
E: pbj@7N.com
Kontakt Anders
Anders Isling
Head of Industries - Public & Health Sector

M: +45 5086 9042
E: andis@7N.com

Hvordan kan vi hjælpe?